Græsk kyllingerulle

20 min. total

Ingredienser

  • 1 stk agurk i tern
  • 0,5 cup græsk yoghurt
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 spsk olivenolie
  • 1 spsk persille, hakket
  • 1 tsk rødvinseddike
  • 0,5 tsk spidskommen, stødt
  • 2 stk tortilla, fuldkorn, varmede
  • 0,5 cup babyspinat
  • 1 stk kyllingebryst, skåret
  • 0,25 cup gulerod i strimler

Instruktioner

  1. Steg kyllingebryst på en pande, 4-5 minutter på hver side. Skær kødet i skiver.
  2. Læg agurk i en food processor med yoghurt, hvidløg, olivenolie, persille, eddike og spidskommen. Blend indtil ensartet.
  3. Krydr med salt og peber. Smør tortillaen med yoghurtdressingen. Læg spinat, kylling og gulerod på. Rul den sammen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 745 kcal.

Protein: 30%

Kulhydrat: 42%

Fedt: 28%