Græskar og sød kartoffel suppe

35 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 1 spsk ingefær, revet
  • 1000 gram hokkaido græskar i tern
  • 500 gram sød kartoffel i tern
  • 1 spsk spidskommen, stødt
  • 4 cup grøntsagsbouillon
  • 0,5 cup vand
  • 0,33 cup koriander, hakket
  • 1 stk rød chili, hakket

Instruktioner

  1. I en kasserolle, ved mellem-høj varme, opvarm olien. Tilføj løg og steg i 5 minutter. Tilføj halvdelen af ingefæren og steg i 2 minutter.
  2. Tilføj græskar, sød kartoffel og spidskommen, steg i 2 minutter. Øg varmen til høj. Tilføj bouillon og vand og bring i kog.
  3. Reducer varmen til mellem-lav. Lad det simre i omtrent 15 minutter. Hæld i en blender og blend indtil ensartet. Smag til med salt og peber.
  4. I en skål, bland korriander, chili, og den resterende ingefær. Hæld suppen i dybe tallerkener og pynt med korrianderblandingen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 234 kcal.

Protein: 7%

Kulhydrat: 55%

Fedt: 37%