Græske "Gyros" Med Tzatziki

25 min. total

Ingredienser

  • 4,7 dl græsk yoghurt
  • 1 stk agurk i skiver
  • 0,5 tsk dild, hakket
  • 7 tsk hvidløg, finthakket
  • 450 gram flankesteak
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk tørret oregano
  • 2 spsk citronsaft
  • 4 stk pitabrød, fuldkorn
  • 0,5 stk løg i skiver
  • 1 stk tomat i skiver
  • 0,5 stk gul peberfrugt, skåret
  • 2 gram persille, hakket

Instruktioner

  1. Til at lave saucen, mix yoghurt, halvdelen af agurken, dild og halvdelen af hvidløget i en blender og blend indtil overfladen er glat. Smag og juster med krydderier. Tildæk og sæt på køl.
  2. Marinér oksebrystet med olivenolie, det resterende hvidløg, oregano, salt, peber og citronsaft i en lynlåspose. Lad det hvile i 3-5 min.
  3. Varm en stegepande på medium-høj varme. Steg bøffen i 6-8 min. på hver side. Læg bøffen på et skærebræt og skær den ud i tynde skiver. Varm pitabrødene efter pakkens anvisning.
  4. Anret de varme pitabrød med oksebryst, løg, resterende agurk, tomat og peberfrugt. Hæld tzatziki henover til sidst og pynt med persille.

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 739 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 28%

Fedt: 51%