Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Græske "Gyros" Med Tzatziki
25 min. total
Ingredienser
- 4,7 dl græsk yoghurt
- 1 stk agurk i skiver
- 0,5 tsk dild, hakket
- 7 tsk hvidløg, finthakket
- 450 gram flankesteak
- 2 spsk olivenolie
- 2 tsk tørret oregano
- 2 spsk citronsaft
- 4 stk pitabrød, fuldkorn
- 0,5 stk løg i skiver
- 1 stk tomat i skiver
- 0,5 stk gul peberfrugt, skåret
- 2 gram persille, hakket
Instruktioner
- Til at lave saucen, mix yoghurt, halvdelen af agurken, dild og halvdelen af hvidløget i en blender og blend indtil overfladen er glat. Smag og juster med krydderier. Tildæk og sæt på køl.
- Marinér oksebrystet med olivenolie, det resterende hvidløg, oregano, salt, peber og citronsaft i en lynlåspose. Lad det hvile i 3-5 min.
- Varm en stegepande på medium-høj varme. Steg bøffen i 6-8 min. på hver side. Læg bøffen på et skærebræt og skær den ud i tynde skiver. Varm pitabrødene efter pakkens anvisning.
- Anret de varme pitabrød med oksebryst, løg, resterende agurk, tomat og peberfrugt. Hæld tzatziki henover til sidst og pynt med persille.
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 739 kcal.
Protein: 21%
Kulhydrat: 28%
Fedt: 51%