Grillet andebryst salat

20 min. total

Ingredienser

  • 1,5 spsk olivenolie
  • 1 spsk appelsinsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk honning
  • 1 stk andebryst
  • 2 cup frisé salat
  • 2 cup rucola
  • 1 stk appelsin, delt i både
  • 1 spsk pinjekerne, ristet

Instruktioner

  1. Pisk olie, appelsinjuice, sennep, honning, salt og peber sammen.
  2. Forvarm ovnen til 215 °C. Snit riller i andeskindet med en kniv. Krydr med salt og peber.
  3. Læg andebrystet, med skindet nedad, på en non-stick pande ved mellem-lav varme. Steg i 6 minutter.
  4. Vend brystet, læg låg på panden og steg i yderligere 6 minutter. Fjern overskydende fedt. Flyt andebrystet til et ovnfast fad med skindet nedad.
  5. Stil det i ovnen. Ovnsteg i 5 minutter. Tag anden ud og lad det hvile i 5-10 minutter og skær det i skiver.
  6. Bland salat og rucola i en skål. Tilføj appelsin og pinjekerner. Læg andebrystet ovenpå. Dryp dressingen over og vend salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 390 kcal.

Protein: 35%

Kulhydrat: 17%

Fedt: 48%