Grillet andebryst salat

20 min. total

Ingredienser

  • 1,5 spsk olivenolie
  • 1 spsk appelsinsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 tsk honning
  • 1 stk andebryst
  • 4,7 dl frisé salat
  • 4,7 dl rucola
  • 1 stk appelsin, delt i både
  • 1 spsk pinjekerne, ristet

Instruktioner

  1. Pisk olie, appelsinjuice, sennep, honning, salt og peber sammen.
  2. Forvarm ovnen til 215 °C. Snit riller i andeskindet med en kniv. Krydr med salt og peber.
  3. Læg andebrystet, med skindet nedad, på en non-stick pande ved mellem-lav varme. Steg i 6 minutter.
  4. Vend brystet, læg låg på panden og steg i yderligere 6 minutter. Fjern overskydende fedt. Flyt andebrystet til et ovnfast fad med skindet nedad.
  5. Stil det i ovnen. Ovnsteg i 5 minutter. Tag anden ud og lad det hvile i 5-10 minutter og skær det i skiver.
  6. Bland salat og rucola i en skål. Tilføj appelsin og pinjekerner. Læg andebrystet ovenpå. Dryp dressingen over og vend salaten. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 390 kcal.

Protein: 35%

Kulhydrat: 17%

Fedt: 48%