Grillet chilitigerrejesalat

15 min. total

Ingredienser

  • 4 stk æg
  • 3 spsk olivenolie
  • 0,25 cup limesaft
  • 2 tsk chili, stødt
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 cup broccoli, buketter
  • 2 cup cherrytomat, halveret
  • 1 cup grønne ærter, blancheret
  • 300 gram tigerrejer, blancheret
  • 4 cup blandet salat

Instruktioner

  1. Læg æggene i kogende vand i 4 minutter. Hæld vandet fra. Hæld koldt vand på. Pil æggene og skær dem i skiver.
  2. Pisk olie, limesaft, chili og hvidløg sammen i en skål. Vend tigerrejerne i dressingen og lad dem marinere. Krydr med salt og peber.
  3. Opvarm en non-stick pande ved mellem-høj varme.
  4. Steg tigerrejerne i 2 minutter på hver side. Bland salat, broccoli, tomat, ærter, tigerrejer og æg i en skål.
  5. Server med din foretrukne dressing. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 327 kcal.

Protein: 38%

Kulhydrat: 16%

Fedt: 46%