Grillet kalkun med broccoli

30 min. total

Ingredienser

  • 250 gram kalkunbryst
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2 cup broccoli, buketter
  • 2 stk tomat i kvarte
  • 3 spsk parmesan, revet
  • 2 stk citronbåd

Instruktioner

  1. Opvarm en smedejernspande ved high varme. Krydr kalkunen med salt og peber. Dryp 1/2 af olien over og masser det ind i kødet.
  2. Steg i 2 minutter ved høj varme. Skru derefter ned til mellem varme og steg i yderligere 10-12 minutter.
  3. Imens, opvarm da den resterende olie i en pande ved mellem-høj varme.
  4. Steg hvidløg til de dufter. Tilføj broccoli og tomat og rør rundt. Steg i 3 minutter. Hæld grøntsagerne på en tallerken.
  5. Læg kalkunen ovenpå. Drys med parmesan og server med citronbåd. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 411 kcal.

Protein: 39%

Kulhydrat: 10%

Fedt: 51%