Grillet kylling med couscoussalat

Denne couscoussalt med pandegrillet kylling er perfekt til dage, hvor du har lyst til et let og lækker ret, der er nem og hurtig at tilberede. Retten tager nemlig blot 25 minutter at lave. Couscoussalaten er bygget op på en bund af fuldkornscouscous og tilsat hakket persille, agurk, tomat og citron for er frisk smag. Dertil er den pandegrillede kylling krydret i olivenolie, salt og peber – du kan dog sagtens tilføje andre krydderier, hvis du ønsker et andet smagsudtryk.

5 min. forb.
20 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk persille, hakket
  • 1 dl cherrytomater
  • 1 stk agurk, i tern
  • 0,5 tsk dijonsennep
  • 0,5 tsk honning
  • 0,5 tsk citronskal
  • 1 spsk citronsaft
  • 2 stk kyllingebryst
  • 2 spsk olivenolie
  • 1,2 dl couscous, fuldkorn

Instruktioner

  1. Kog couscousen efter emballagens anvisninger.
  2. Vend kyllingen i 1/3 af olien, salt og peber.
  3. Steg kyllingen i en grillpande, 4-7 minutter på hver side.
  4. Pisk den resterende olie, citronsaft, citronskal, honning, sennep, salt og peber sammen i en skål.
  5. Tilføj couscous, agurk og tomat til dressingen og vend.
  6. Server kyllingen med couscous salat. Pynt med persille. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 501 kcal

Protein: 28%

Kulhydrat: 30%

Fedt: 42%