Grillet kylling med couscoussalat

Denne couscoussalt med pandegrillet kylling er perfekt til dage, hvor du har lyst til et let og lækker ret, der er nem og hurtig at tilberede. Retten tager nemlig blot 25 minutter at lave. Couscoussalaten er bygget op på en bund af fuldkornscouscous og tilsat hakket persille, agurk, tomat og citron for er frisk smag. Dertil er den pandegrillede kylling krydret i olivenolie, salt og peber – du kan dog sagtens tilføje andre krydderier, hvis du ønsker et andet smagsudtryk.

5 min. forb.
20 min. total

Ingredienser

  • 1,2 dl couscous, fuldkorn
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 stk kyllingebryst
  • 1 spsk citronsaft
  • 0,5 tsk citronskal
  • 0,5 tsk honning
  • 0,5 tsk dijonsennep
  • 1 stk agurk, i tern
  • 1 dl cherrytomater
  • 1 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Kog couscousen efter emballagens anvisninger.
  2. Vend kyllingen i 1/3 af olien, salt og peber.
  3. Steg kyllingen i en grillpande, 4-7 minutter på hver side.
  4. Pisk den resterende olie, citronsaft, citronskal, honning, sennep, salt og peber sammen i en skål.
  5. Tilføj couscous, agurk og tomat til dressingen og vend.
  6. Server kyllingen med couscous salat. Pynt med persille. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 501 kcal

Protein: 28%

Kulhydrat: 30%

Fedt: 42%