Grillet kylling-grøntsagssalat

15 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk kyllingebryst
  • 0,5 stk avocado i skiver
  • 8 stk asparges, blancheret
  • 1 cup frisé salat
  • 0,5 cup spinat
  • 0,25 cup grønne ærter, blancheret
  • 2 spsk citronsaft

Instruktioner

  1. Forvarm grill til mellem-høj varme. Dryp olie over kyllingen. Krydr med salt og peber.
  2. Læg kyllingen på grillen. Grill den i 4-5 minutter på hver side.
  3. Krydr avocado og asparges med salt og peber.
  4. Læg dem på grillen og grill dem indtil de bruner. Tag kyllingen af, lad den hvile og skær den derefter i skiver.
  5. Læg salat og spinat på en tallerkenen. Læg de grillede grøntsager ovenpå. Afslut med kylling og grønne æreter.
  6. Dryp citronsaft over salaten. Krydr med salt og peber. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 533 kcal.

Protein: 28%

Kulhydrat: 17%

Fedt: 55%