Grillet kylling med couscoussalat

25 min. total

Ingredienser

  • 0,5 cup couscous, fuldkorn
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 stk kyllingebryst
  • 1 spsk citronsaft
  • 0,5 tsk citronskal
  • 0,5 tsk honning
  • 0,5 tsk dijonsennep
  • 1 stk agurk i tern
  • 0,5 cup cherrytomat, halveret
  • 1 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Kog couscousen efter emballagens anvisninger. Vend kyllingen i 1/3 af olien, salt og peber.
  2. Steg kyllingen i en grillpande, 4-7 minutter på hver side. Pisk den resterende olie, citronsaft, citronskal, honning, sennep, salt og peber sammen i en skål.
  3. Tilføj couscous, agurk og tomat til dressingen og vend. Server kyllingen med couscous salat. Pynt med persille. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 501 kcal.

Protein: 28%

Kulhydrat: 30%

Fedt: 42%