Grillet kylling med myntesauce

30 min. total

Ingredienser

  • 2 cup grønne ærter, blancheret
  • 0,5 cup hvidvinseddike
  • 3 spsk mynte, hakket
  • 2 spsk koriander, hakket
  • 0,25 cup rapsolie
  • 1 spsk honning
  • 0,25 cup honning
  • 3 spsk balsamico eddike
  • 4 stk kyllingebryst
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 cup grønne ærter, blancheret
  • 2 cup asparges, blancheret

Instruktioner

  1. Tilføj ærter, eddike, mynte, koriander, salt og peber til en blender. Blend indtil ensartet.
  2. Tilføj olien gradvist. Tilføj honning og blend igen. Tilføj vand hvis blandingen er for tyk.
  3. Opvarm en grill til mellem varme. Pisk honning og eddike sammen i en skål.
  4. Pensel kyllingen med olie. Krydr med salt og peber. Grill kyllingen i 7-10 minutter på hver side. Pensel kyllingen med balsamicosirupen i de sidste par minutter af stegningen.
  5. Server kyllingen på en bund af ærter og asparges.
  6. Dryp mintsaucen over kyllingen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 585 kcal.

Protein: 28%

Kulhydrat: 30%

Fedt: 42%