Grillet kylling med myntesauce

30 min. total

Ingredienser

  • 4,7 dl grønne ærter, blancheret
  • 1,2 dl hvidvinseddike
  • 3 spsk mynte, hakket
  • 2 spsk koriander, hakket
  • 0,6 dl rapsolie
  • 1 spsk honning
  • 0,6 dl honning
  • 3 spsk balsamico eddike
  • 4 stk kyllingebryst
  • 1 spsk olivenolie
  • 4,7 dl grønne ærter, blancheret
  • 4,7 dl asparges, blancheret

Instruktioner

  1. Tilføj ærter, eddike, mynte, koriander, salt og peber til en blender. Blend indtil ensartet.
  2. Tilføj olien gradvist. Tilføj honning og blend igen. Tilføj vand hvis blandingen er for tyk.
  3. Opvarm en grill til mellem varme. Pisk honning og eddike sammen i en skål.
  4. Pensel kyllingen med olie. Krydr med salt og peber. Grill kyllingen i 7-10 minutter på hver side. Pensel kyllingen med balsamicosirupen i de sidste par minutter af stegningen.
  5. Server kyllingen på en bund af ærter og asparges.
  6. Dryp mintsaucen over kyllingen. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 585 kcal.

Protein: 28%

Kulhydrat: 30%

Fedt: 42%