Grillet kylling og bønnesalat

30 min. total

Ingredienser

  • 1 stk sød kartoffel i tern
  • 2 stk kyllingebryst
  • 15 stk grønne bønner, blancheret
  • 0,25 stk rødløg i skiver
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 spsk olivenolie

Instruktioner

  1. Kog den søde kartoffel indtil den er mør at stikke i. Pil den og skår den i tern.
  2. Forvarm grill til mellem-høj varme, pensel risten med olie. Krydr kyllingen med salt og peber.
  3. Steg kyllingen i 10-15 minutter på hver side. Tilføj grønne bønner og løg de sidste 5 minutter. Server kylling med grønne bønner, læg og sød kartoffel.
  4. Dryp citronsaft og oliven olie over. Krydr med salt og peber. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 341 kcal.

Protein: 37%

Kulhydrat: 21%

Fedt: 41%