Grillet kylling og citrussalat

70 min. total

Ingredienser

  • 2 stk kyllingelår
  • 1 tsk chili, stødt
  • 1 tsk paprika
  • 1 stk appelsin, delt i både
  • 3 cup rucola

Instruktioner

  1. Forvarm ovn til 205 °C. Læg kyllinglår i et ovnfast fad.
  2. Krydr med salt og peber. Gnid chili og paprika ind i låret.
  3. Ovnsteg lårene i omtrent 1 time. Skær appelsinen i både over en skål, så al saft bevares.
  4. For at lave dressingen, dræn da fedtet fra det ovnfaste fad. Hæld appelsinsaften i fadet og sving fadet rundt.
  5. Læg rucolaen en skålen hvor der var appelsinsaft sammen med appelsinen. Hæld appelsinsaften fra fadet over salaten og vend den. Server kylling på en bund af salat. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 286 kcal.

Protein: 41%

Kulhydrat: 17%

Fedt: 42%