Grillet kylling og grønt

40 min. total

Ingredienser

  • 2 stk kyllingebryst
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 0,5 tsk koriander, stødt
  • 0,5 tsk paprika
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 1 stk gul peberfrugt, skåret
  • 1 stk rødløg i skiver
  • 1 stk aubergine i skiver
  • 1 cup cherrytomat
  • 1 cup rucola

Instruktioner

  1. Forvarm grill til mellem-høj varme. Læg kyllingen i en dyb tallerken sammen med hvidløgspulver, spidskommen, koriander, paprika, salt og peber og 2/3 af olien. Gnid blandingen ind i kyllingen.
  2. I en skål, tilføj den resterende olie, hvidløg, peberfrugt, løg, tomat og aubergine, vend til grøntsagerne er dækket. Steg kyllingen i 4-6 minutter per side.
  3. Læg grøntsagerne på grillen i 2-4 minutter. Server kylling og grøntsager med frisk rucola. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 491 kcal.

Protein: 28%

Kulhydrat: 16%

Fedt: 56%