Grillet Kyllinge Cæsarsalat.

25 min. total

Ingredienser

  • Croutoner
    2 cup croutoner, fuldkorn
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk italiensk krydderi
  • Salat
    8 cup romainesalat, snittet
  • 2 stk kyllingebryst i tern
  • 0,75 cup cæsar dressing
  • 4 stk kalkunbacon, hakket
  • 2 spsk parmesan, revet

Instruktioner

  1. Cruotoner
    Forvarm ovnen til 190 °C. Bland brød terningerne og halvdelen af olien. Drys med italienske krydderier, salt og peber.
  2. På et bagepapir på en bageplade fordel croutonerne jævnt på et lag. Bag dem i 10 minutter, vend dem en gang undervejs. Afkøl og sæt til siden.
  3. Salat
    Steg kalkunbacon og kyllingebryst i hver deres pande.
  4. I en stor skål, bland salat, croutoner, kylling og bacon. Vend med dressingen. Drys med Parmesanost. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 352 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 31%

Fedt: 42%