Grillet kyllinge-grøntsagssalat

35 min. total

Ingredienser

  • 2 stk kyllingebryst
  • 6 spsk olivenolie
  • 230 gram asparges, blancheret
  • 1 stk squash i skiver
  • 4,7 dl rosenkål, halveret
  • 4,7 dl quinoa, kogt
  • 4,7 dl spinat
  • 2,4 dl grønne ærter, blancheret
  • 2 stk æg, kogte og halveret
  • 3 spsk appelsinsaft
  • 0,5 tsk dijonsennep
  • 1 tsk ahornsirup

Instruktioner

  1. Forvarm grill til mellem-høj varme. Pensel kyllingen med 1/3 af olien. Krydr med salt og peber. Læg kyllingen på grillen.
  2. Steg kyllingen 10-12 minutter per side. Kog imens quinoaen efter emballagens anvisninger. Sæt det til siden. I en skål, bland asparges, squash, rosenkål, halvdelen af den resterende olie, salt og peber.
  3. Læg grøntsagerne på grillen og grill indtil færdige. I en lille skål, pisk den resterende olie, appelsinsaft, sennep, ahornsirup, salt og peber sammen.
  4. Bland grøntsager, quinoa, spinat og ærter; og vend med olie-eddike dressing. Skær kyllingen i skiver og læg den på toppen sammen med æggene. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 725 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 38%

Fedt: 41%