Grillet kyllinge-grøntsagssalat

35 min. total

Ingredienser

  • 2 stk kyllingebryst
  • 6 spsk olivenolie
  • 8 ounce asparges, blancheret
  • 1 stk squash i skiver
  • 2 cup rosenkål, halveret
  • 2 cup quinoa, kogt
  • 2 cup spinat
  • 1 cup grønne ærter, blancheret
  • 2 stk æg, kogte og halveret
  • 3 spsk appelsinsaft
  • 0,5 tsk dijonsennep
  • 1 tsk ahornsirup

Instruktioner

  1. Forvarm grill til mellem-høj varme. Pensel kyllingen med 1/3 af olien. Krydr med salt og peber. Læg kyllingen på grillen.
  2. Steg kyllingen 10-12 minutter per side. Kog imens quinoaen efter emballagens anvisninger. Sæt det til siden. I en skål, bland asparges, squash, rosenkål, halvdelen af den resterende olie, salt og peber.
  3. Læg grøntsagerne på grillen og grill indtil færdige. I en lille skål, pisk den resterende olie, appelsinsaft, sennep, ahornsirup, salt og peber sammen.
  4. Bland grøntsager, quinoa, spinat og ærter; og vend med olie-eddike dressing. Skær kyllingen i skiver og læg den på toppen sammen med æggene. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 725 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 38%

Fedt: 41%