Grillet Kyllingesalat

20 min. total

Ingredienser

  • 14 ounce kyllingebryst
  • 0,25 tsk spidskommen, stødt
  • 0,25 tsk paprika
  • 2 spsk olivenolie
  • 4 spsk citronsaft
  • 1 tsk citronskal
  • 8 cup spinat
  • 1 stk agurk i skiver
  • 1 stk avocado i skiver
  • 0,5 cup cherrytomat, halveret
  • 0,25 cup løg i skiver

Instruktioner

  1. Forvarm grill til mellem-høj varme. Bland spidskommen, paprika, salt og peber i en skål og drys det over kyllingen.
  2. Læg kyllingebryst på let oliesmurt grill og steg i 3 minutter på hver side. Fjern kyllingen fra grillen, lad den køle lidt af, skær den i skiver.
  3. I en skål, bland citronskal, citronsaft, det meste af olivenolien, salt og peber. Pisk med gaffel indtil ensartet. Lad det trække.
  4. I en skål, arranger spinat, agurk, cherrytomater, løg, og kylling.
  5. Hæld dressing på. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 312 kcal.

Protein: 32%

Kulhydrat: 15%

Fedt: 53%