Grillet kyllingespyd

25 min. total

Ingredienser

  • 3 spsk olivenolie
  • 3 spsk citronsaft
  • 1 spsk sød chilisauce
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peber
  • 1 spsk persille, hakket
  • 1 tsk tørret oregano
  • 2 stk kyllingebryst i tern
  • 2 stk rød peberfrugt, skåret
  • 1 stk squash i skiver
  • 6 stk champignon i skiver
  • 3 cup spinat
  • 1 stk agurk i skiver
  • 4 stk tomat i skiver
  • 6 stk radise i skiver

Instruktioner

  1. Tag en skål og bland olivenolie, citronsaft, sriracha, hvidløg, persille, oregano, salt og peber sammen. Læg kyllingen i og lad den marinere.
  2. Forvarm en grill til høj varme. Tag grillspyd og spid kylling, peberfrugt, squash og champignon.
  3. Pensel grillristen med olie. Læg grillspydende på og grill dem i omtrent 15 minutter, vend dem halvvejs.
  4. Server med spinat, agurk, tomat og radise. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 283 kcal.

Protein: 28%

Kulhydrat: 22%

Fedt: 50%