Grillet kyllingewraps

30 min. total

Ingredienser

  • 1 pound kyllingebryst
  • 3 spsk yoghurt, naturel
  • 3 spsk æblecidereddike
  • 3 spsk rødløg, hakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stk cherrytomat i kvarte
  • 1 stk avocado i tern
  • 8 blad hovedsalat
  • 4 stk tortilla, fuldkorn, varmede

Instruktioner

  1. Forvarm en grillpande til mellem-høj varme. Læg kyllingen på grillpanden og drys med salt og peber. Grill kyllingen i 7-9 minutter på hver side.
  2. Læg kyllingen på et skærebræt og lade den køle af i omtrent 5 minutter. I en stor skål, pisk yoghurt, eddike, løg, olie, salt og peber sammen.
  3. Skær kyllingen i skiver og put den i skålen sammen med tomat og avocado. Bland.
  4. Varm tortillaerne i en ovn eller mirkoovn efter emballagens anvisninger. Læg salat på tortillaerne og kyllingesalat ovenpå. Fold enderne ind ove rog rul tortillian sammen. Skær dem over på midten inden servering. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 451 kcal.

Protein: 25%

Kulhydrat: 32%

Fedt: 43%