Grillet laks med majssalat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 stk laksefilet
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 cup majs, drænet
  • 1 spsk rødløg, hakket
  • 1 tsk dild
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 cup babyspinat
  • 4 stk asparges, blancheret
  • 0,25 cup cherrytomat, halveret
  • 1 stk citron

Instruktioner

  1. Opvarm 1/3 af olien på en grillpande ved mellem-høj varme. Krydr laksen med salt og peber.
  2. Læg laksen i panden og steg i 4 minutter på hver side. Tag en skål og bland majs, løg, dild, citronsaft, den resterende olie, salt og peber. Bland grundigt.
  3. Læg spinat, asparges, cherrytomat, majssalat og laks på en tallerken.
  4. Pynt med dild og server med citron. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 568 kcal.

Protein: 25%

Kulhydrat: 19%

Fedt: 55%