Grillet sesam kyllinge salat

35 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk misopasta
  • 2 spsk soyasauce
  • 1 spsk riseddike
  • 1 spsk sesamfrø
  • 2 spsk sesamolie
  • 2 stk kyllingebryst
  • 3 ounce spinat
  • 3 ounce rucola
  • 4 ounce sukkerærter

Instruktioner

  1. I en stor skål, pisk miso, soja sauce, sesamfrø, risedikke og halvdelen af sesamolien sammen.
  2. Krydr med sort peber. Tag 1 spsk af dressingen fra. Forvarm en pande over mellem-høj varme.
  3. Brug køkkenrulle til at duppe kyllingen tør. Gnid den resterende sesamolie på kyllingen. Krydr med salt og peber.
  4. Læg kyllingen på panden og steg på begge sider indtil den er færdig, omtrent 4-5 minutter. Læg kyllingen på en tallerken og dæk den for at holde den varm.
  5. Til dressingskålen, tilføj spinat, rucola og sukkerærter. Vend salaten grundigt.
  6. Skær kyllingen i skiver og læg den ovenpå salaten. Dryp den tilsidesatte dressing over kyllingen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 413 kcal.

Protein: 36%

Kulhydrat: 10%

Fedt: 54%