Grillet svinekoteletter med coleslaw

30 min. total

Ingredienser

  • 0,25 stk rødkål, hakket
  • 0,25 stk spidskål, revet
  • 2 stk gulerod, revet
  • 0,5 cup mayonnaise
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk dijonsennep
  • 4 stykke svinekotelet
  • 0,5 stk broccoli, buketter

Instruktioner

  1. Bland revet kål og gulerod i en skål. Damp broccoli. Hæld vandet fra.
  2. Tag en ny skål og rør mayonnaise, eddike, sennep, salt og peber sammen. Smag til.
  3. Hæld 2/3 af dressingen over råkosten og bland grundigt.
  4. Opvarm en grill til mellem-høj varme. Krydr koteletter med salt og peber. Grill i 6-7 minutter på hver side.
  5. Server svinekoteletter med coleslaw og broccoli. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 357 kcal.

Protein: 43%

Kulhydrat: 12%

Fedt: 45%