Grillet tigerrejesalat

20 min. total

Ingredienser

  • 4 stk æg
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk paprika
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2 pound tigerrejer, blancheret
  • 5 cup blandet salat
  • 1 cup cherrytomat, halveret

Instruktioner

  1. Læg æggene i kogende vand i 7 minutter. Hæld vandet fra. Hæld koldt vand på. Pil æg og skær det i skiver.
  2. Pisk olie, limesaft, hvidløg, salt og peber sammen i en skål. Vend rejerne i marinaden og lad dem trække.
  3. Opvarm en non-stick grillpande ved mellem-høj varme. Steg rejerne i 2 minutter på hver side.
  4. Bland slat, tomat, rejer og æg i en skål. Server med din foretrukne dressing. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 374 kcal.

Protein: 67%

Kulhydrat: 8%

Fedt: 26%