Grillet tofu-brombærsalat

20 min. total

Ingredienser

  • 2,5 spsk olivenolie
  • 2 stk skalotteløg, finthakket
  • 2 spsk limesaft
  • 1,5 spsk sherryeddike
  • 1,5 tsk dijonsennep
  • 1,5 tsk ahornsirup
  • 10 ounce rucola
  • 2 cup brombær
  • 1 cup granatæblekerner
  • 0,5 cup mynte, hakket
  • 10 ounce tofu i skiver

Instruktioner

  1. Forvarm en grill til mellem-høj varme og pensel grillristen med fedtstof.
  2. Pisk olie, skalotteløg, limesaft, eddike, sennep, ahornsirup, salt og peber sammen.
  3. Læg rucola på en tallerken, dryp noget af dressing over og vend. Anret brombær, granatæblekerner og mynte ovenpå.
  4. Læg tofuen på grillen. Grill den i omtrent 4 minutter på den ene side og omtrent 3 på den anden.
  5. Læg tofuen ovenpå salaten. Dryp den resterende dressing over. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 238 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 33%

Fedt: 50%