Grillet tofu og agurkesalat

25 min. total

Ingredienser

  • 4 spsk sesamolie
  • 14 ounce tofu i tern
  • 0,5 cup koriander, hakket
  • 1 spsk ingefær, revet
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk riseddike
  • 1 spsk soyasauce
  • 1 spsk agave sirup
  • 1 spsk chiliflager
  • 2 cup hovedsalat
  • 2 stk agurk i skiver
  • 1 spsk sesamfrø

Instruktioner

  1. Opvarm 1/4 af sesamolien i en non-stick pande ved mellem varme.
  2. Skær tofuen i tern og steg dem indtil de er brune, omtrent 10 minutter.
  3. Pisk koriander, ingefær, hvidløg, eddike, sojasauce, sirup, chiliflager og den resterende sesamolie sammen i en skål.
  4. Tag en ny skål og tilføj salat, agurk og tofu. Dryp dressingen over salaten. Pynt med sesamfrø. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 265 kcal.

Protein: 16%

Kulhydrat: 18%

Fedt: 66%