Grillet tofubøf

20 min. total

Ingredienser

  • 1 pound tofu i skiver
  • 2 spsk limesaft, opdelt
  • 0,5 cup soyasauce, opdelt
  • 2 tsk chilipasta
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 4 cup babyspinat
  • 1 spsk sesamolie

Instruktioner

  1. Læg tofuen mellem lag af køkkenrulle. Press vandet ud. Læg tofuen i bunden af en bageplade.
  2. Tag en lille skål og pisk 1/2 af limesaften, 1/2 af sojasaucen, chilipasta, hvidløg og peber sammen. Hæld blandingen over tofuen under omrøring. Lad det trække.
  3. Smør en grillpande og varm den op over mellem varme.
  4. Læg tofuskiverne på grillpanden, gem marinaden. Steg tofuen i 3-4 minutter på hver side.
  5. Pisk den resterende limesaft, sojasauce og sesamolie sammen i en skål. Tilføj spinat og vend til den er dækket. Server tofubøfferne på en bund af spinat. Tilføj resten af marianaden. Værsgo`!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 160 kcal.

Protein: 32%

Kulhydrat: 17%

Fedt: 51%