Grise Carnita Tacos

60 min. total

Ingredienser

  • 1,3 pound svinemørbrad
  • 1 cup appelsinsaft
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 0,5 tsk løgpulver
  • 0,5 tsk tørret oregano
  • 2 stk tomat, hakket
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 2 spsk koriander, hakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk yoghurt, naturel
  • 1,5 spsk limesaft
  • 1 tsk rød chili, hakket
  • 0,5 tsk hvidløgspulver
  • 0,5 tsk spidskommen, stødt
  • 0,25 tsk chili, stødt
  • 0,25 tsk salt og peber
  • 8 stk tortilla, fuldkorn
  • 2 stk avocado i skiver
  • 1 stk squash i skiver
  • 1 stk rød peberfrugt, skåret

Instruktioner

  1. Skær fedtet af mørbraden og skær den i klumper. Læg ternene i en slowcooker.
  2. Tilføj alle andre ingredienser. Lad det koge i 45-50 minutter.
  3. Hæld det i en skål og lad det køle af. Riv kødet i stykker med en gaffel.
  4. Tag en skål og bland tomater, løg, hvidløg og koriander. Rør det sammen og mos det sammen. Krydr med salt og peber.
  5. Pisk alle ingredienser sammen. Smag til med krydderier.
  6. Opvarm tortillaerne i mikroovnen, 30 sekunder per styk.
  7. Læg svin, avocado, squash og peberfrugt på tortillaerne.
  8. Tilføj salsa, dressing, koriander og limesaft. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 701 kcal.

Protein: 25%

Kulhydrat: 47%

Fedt: 27%