Grøn linsesalat

35 min. total

Ingredienser

  • 1,2 dl grønne linser
  • 4,7 dl vand
  • 6 tsk olivenolie, opdelt
  • 1,2 dl skalotteløg, finthakket
  • 9,5 dl champignon i skiver
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 tsk chiliflager
  • 1,5 spsk citronsaft
  • 2 spsk persille, hakket
  • 1,2 dl rucola

Instruktioner

  1. Tilføj linser og vand til en kasserolle. Bring det i kog, skru ned til lav varme og lad det simre i 25 minutter. Dræn.
  2. Imens, opvarm 1/2 af olien i en non-stick pande ved mellem-høj varme. Sauter skalotteløgene indtil de er gennemsigtige.
  3. Tilføj champignon, hvidløg og chiliflager, steg i 5-7 minutter. Tilføj linser, champignonblandingen, citronsaft og den resterende olie.
  4. Smag til med krydderier. Tilføj persille og rucola. Vend og server. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 193 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 41%

Fedt: 38%