Grøn linsesalat

35 min. total

Ingredienser

  • 0,5 cup grønne linser
  • 2 cup vand
  • 6 tsk olivenolie, opdelt
  • 0,5 cup skalotteløg, finthakket
  • 4 cup champignon i skiver
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 tsk chiliflager
  • 1,5 spsk citronsaft
  • 2 spsk persille, hakket
  • 0,5 cup rucola

Instruktioner

  1. Tilføj linser og vand til en kasserolle. Bring det i kog, skru ned til lav varme og lad det simre i 25 minutter. Dræn.
  2. Imens, opvarm 1/2 af olien i en non-stick pande ved mellem-høj varme. Sauter skalotteløgene indtil de er gennemsigtige.
  3. Tilføj champignon, hvidløg og chiliflager, steg i 5-7 minutter. Tilføj linser, champignonblandingen, citronsaft og den resterende olie.
  4. Smag til med krydderier. Tilføj persille og rucola. Vend og server. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 193 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 41%

Fedt: 38%