Grønne pandekager med laks

15 min. total

Ingredienser

  • 100 gram babyspinat
  • 130 gram fuldkornshvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 stk æg
  • 1,8 dl soyamælk
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 tsk dild, hakket
  • 2,4 dl yoghurt, naturel
  • 200 gram røget laks i skiver

Instruktioner

  1. Tilføj spinat til en blender og blend til en puré. Tilføj mel, bagepulver, æg og mælk. Blend indtil ensartet.
  2. Opvarm olien i en pande ved mellem varme. Hæld dej på panden. Steg i 3-4 minutter på hver side.
  3. Rør yoghurt og dild sammen i skål. Server pandekagerne med laks og yoghurtdressing ovenpå. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 584 kcal.

Protein: 28%

Kulhydrat: 38%

Fedt: 34%