Grønne pandekager med laks

15 min. total

Ingredienser

  • 100 gram babyspinat
  • 130 gram fuldkornshvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 stk æg
  • 0,75 cup soyamælk
  • 1 spsk rapsolie
  • 1 tsk dild, hakket
  • 1 cup yoghurt, naturel
  • 200 gram røget laks i skiver

Instruktioner

  1. Tilføj spinat til en blender og blend til en puré. Tilføj mel, bagepulver, æg og mælk. Blend indtil ensartet.
  2. Opvarm olien i en pande ved mellem varme. Hæld dej på panden. Steg i 3-4 minutter på hver side.
  3. Rør yoghurt og dild sammen i skål. Server pandekagerne med laks og yoghurtdressing ovenpå. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 584 kcal.

Protein: 28%

Kulhydrat: 38%

Fedt: 34%