Grøntkål-edamamesalat

15 min. total

Ingredienser

  • 5 cup grøntkål, hakket
  • 15 ounce appelsin, delt i både
  • 2 cup cherrytomat, halveret
  • 1 cup edamame bønner, blancheret
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk sennep, brun
  • 1,5 tsk honning
  • 1 spsk mandel, flager

Instruktioner

  1. Tilføj grøntkål og salt til en skål. Masser grøntkålen i 2-3 minutter indtil den er blød.
  2. Tilføj appelsin, tomat og edamame bønner til skålen.
  3. Tag en ny skål og pisk olie, eddike, sennep, honning, salt og peber sammen.
  4. Pynt salaten med mandler og dryp dressing over. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 307 kcal.

Protein: 19%

Kulhydrat: 46%

Fedt: 36%