Grøntkål-quinoa-tranebærsalat

20 min. total

Ingredienser

  • 0,5 cup quinoa
  • 1 cup grøntkål, hakket
  • 1 spsk tørret tranebær
  • 1 spsk mandel, hakket
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 tsk citronsaft
  • 1 tsk agave sirup

Instruktioner

  1. Kog quinoa efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra.
  2. Tilføj grøntkål og salt til en skål. Masser grøntkålen i 2-3 minutter indtil den er blød. Tilføj tranebær og quinoa til skålen.
  3. Tag en ny skål og pisk olie, citronsaft, sirup, salt og peber sammen. Dryp dressingen over og vend salaten. Pynt med mandler. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 595 kcal.

Protein: 13%

Kulhydrat: 50%

Fedt: 36%