Grøntkål-tomatsalat

20 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk citronsaft
  • 0,5 tsk dijonsennep
  • 1 spsk ahornsirup
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,25 tsk salt
  • 4 cup grøntkål, hakket
  • 2 cup rød quinoa
  • 2 cup cherrytomat, halveret
  • 0,5 cup pinjekerne

Instruktioner

  1. Kog quinoa efter emballagens anvisninger. Dræn eventuelt overskydende vand.
  2. Tag en lille skål og pisk eddike, sennep, sirup, olie, salt og peber sammen.
  3. Læg kålen i en salatskål, hæld dressingen ud over, og masser dressingen ind i kålen.
  4. Tilføj tomater og quinoa.
  5. Bland salaten og drys med pinjekerner. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 573 kcal.

Protein: 14%

Kulhydrat: 51%

Fedt: 35%