Grøntkålssalat

15 min. total

Ingredienser

  • 5 cup grøntkål, hakket
  • 1 cup cherrytomat, halveret
  • 0,5 cup tørret tranebær
  • 1 cup grønne ærter, blancheret
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1,5 spsk agave sirup

Instruktioner

  1. Tilføj grøntkål og salt til en skål. Masser grøntkålen i omtrent 2-3 minutter indtil den er blød.
  2. Tilføj tomat, tranebær og ærter til skålen.
  3. Tag en ny skål og pisk olie, eddike, sennep, sirup, salt og peber sammen.
  4. Dryp dressingen over og vend salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 268 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 51%

Fedt: 32%