Grøntsagspandekager

35 min. total

Ingredienser

  • 1 cup græsk yoghurt
  • 2 spsk mynte, hakket
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk honning
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 stk squash, revet
  • 2 stk kartoffel, revet
  • 2 stk gulerod, revet
  • 1 stk løg, hakket
  • 2 stk æg, pisket
  • 4 spsk hvedemel
  • 0,5 tsk bagepulver
  • 2 tsk spidskommen, stødt
  • 0,25 cup rapsolie
  • 6 cup hovedsalat, snittet

Instruktioner

  1. Bland yoghurt, mynte, citronsaft, olie, honning og 1/3 af hvidløget i en skål. Krydr med salt og peber. Dæk skålen og stil den i køleskabet.
  2. Bland løg, hvidløg og æg i en skål. Tilsæt de revet grøntsager.
  3. In en ny skål, bland mel, bagepulver, spidskommen, salt og peber. Tilsæt de tørre ingredienser til grøntsagsblandingen gradvist under omrøring.
  4. Opvarm olien i en pande. Øs dej i panden. Mas dem flade og fordel grøntsagerne jævnt. Steg indtil gyldenbrun. Vend og steg den anden side. Læg den på en tallerken med køkkenrulle for at suge fedtet.
  5. Server pandekagerne med yoghurtdressing og snittet salat. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 449 kcal.

Protein: 14%

Kulhydrat: 36%

Fedt: 50%