Grøntsagspandekager

35 min. total

Ingredienser

  • 2,4 dl græsk yoghurt
  • 2 spsk mynte, hakket
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 tsk honning
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 1 stk squash, revet
  • 2 stk kartoffel, revet
  • 2 stk gulerod, revet
  • 1 stk løg, hakket
  • 2 stk æg, pisket
  • 4 spsk hvedemel
  • 0,5 tsk bagepulver
  • 2 tsk spidskommen, stødt
  • 0,6 dl rapsolie
  • 14 dl hovedsalat, snittet

Instruktioner

  1. Bland yoghurt, mynte, citronsaft, olie, honning og 1/3 af hvidløget i en skål. Krydr med salt og peber. Dæk skålen og stil den i køleskabet.
  2. Bland løg, hvidløg og æg i en skål. Tilsæt de revet grøntsager.
  3. In en ny skål, bland mel, bagepulver, spidskommen, salt og peber. Tilsæt de tørre ingredienser til grøntsagsblandingen gradvist under omrøring.
  4. Opvarm olien i en pande. Øs dej i panden. Mas dem flade og fordel grøntsagerne jævnt. Steg indtil gyldenbrun. Vend og steg den anden side. Læg den på en tallerken med køkkenrulle for at suge fedtet.
  5. Server pandekagerne med yoghurtdressing og snittet salat. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 449 kcal.

Protein: 14%

Kulhydrat: 36%

Fedt: 50%