Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Grøntsagspandekager
35 min. total
Ingredienser
- 2,4 dl græsk yoghurt
- 2 spsk mynte, hakket
- 2 spsk citronsaft
- 2 spsk olivenolie
- 1 tsk honning
- 3 fed hvidløg, finthakket
- 1 stk squash, revet
- 2 stk kartoffel, revet
- 2 stk gulerod, revet
- 1 stk løg, hakket
- 2 stk æg, pisket
- 4 spsk hvedemel
- 0,5 tsk bagepulver
- 2 tsk spidskommen, stødt
- 0,6 dl rapsolie
- 14 dl hovedsalat, snittet
Instruktioner
- Bland yoghurt, mynte, citronsaft, olie, honning og 1/3 af hvidløget i en skål. Krydr med salt og peber. Dæk skålen og stil den i køleskabet.
- Bland løg, hvidløg og æg i en skål. Tilsæt de revet grøntsager.
- In en ny skål, bland mel, bagepulver, spidskommen, salt og peber. Tilsæt de tørre ingredienser til grøntsagsblandingen gradvist under omrøring.
- Opvarm olien i en pande. Øs dej i panden. Mas dem flade og fordel grøntsagerne jævnt. Steg indtil gyldenbrun. Vend og steg den anden side. Læg den på en tallerken med køkkenrulle for at suge fedtet.
- Server pandekagerne med yoghurtdressing og snittet salat. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 449 kcal.
Protein: 14%
Kulhydrat: 36%
Fedt: 50%