Grøntsagswok

15 min. total

Ingredienser

  • 3 spsk grøntsagsbouillon
  • 0,25 cup soyasauce
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 spsk ingefær, revet
  • 1 spsk hvidløg, finthakket
  • 3 cup broccoli, buketter
  • 3 cup gulerod i skiver
  • 1 cup rød peberfrugt, skåret
  • 2 cup sukkerærter
  • 1 cup løg i skiver

Instruktioner

  1. Pisk grøntsagsbouillon og sojasauce sammen. Stil det til siden.
  2. Opvarm olien i en pande over mellem-høj varme. Lynsteg ingefær og hvidløg i 30 sekunder.
  3. Tilføj broccoli, gulerod og peberfrugt. Lynsteg i 2 minutter.
  4. Tilføj sukkerærter og løg. Lynsteg i 3 minutter.
  5. Rør i saucen og hæld den over grøntsagerne. Lynsteg indtil det tyknes. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 190 kcal.

Protein: 18%

Kulhydrat: 43%

Fedt: 39%