Gulerodsdeller med yoghurtdip

25 min. total

Ingredienser

  • 4 stk æg, pisket
  • 450 gram gulerod, revet
  • 0,8 dl koriander, hakket
  • 0,6 dl hvedemel
  • 2 spsk olivenolie
  • 2,4 dl yoghurt, naturel
  • 2 spsk citronsaft
  • 2,4 dl rucola

Instruktioner

  1. Bland æg, gulerod, koriander og mel i en skål. Krydr med salt og peber.
  2. Opvarm olien i en smedejernspande ved mellem-høj varme. Tilføj nogen klatter dej til panden.
  3. Steg dellerne i 3 minutter på hver side. Læg dellerne på en tallerken med køkkenrulle.
  4. Gentag indtil alt dejen er brugt. Tilsæt olie til panden efter behov.
  5. Tilsæt halvdelen af citronsaften til yoghurten, krydr med salt og peber.
  6. Vend rucolaen med den resterende citronsaft og krydr med salt og peber.
  7. Server dellerne med yoghurt dressing og salat. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 240 kcal.

Protein: 19%

Kulhydrat: 34%

Fedt: 48%