Gulerodsdeller med yoghurtdip

25 min. total

Ingredienser

  • 4 stk æg, pisket
  • 1 pound gulerod, revet
  • 0,33 cup koriander, hakket
  • 0,25 cup hvedemel
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 cup yoghurt, naturel
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 cup rucola

Instruktioner

  1. Bland æg, gulerod, koriander og mel i en skål. Krydr med salt og peber.
  2. Opvarm olien i en smedejernspande ved mellem-høj varme. Tilføj nogen klatter dej til panden.
  3. Steg dellerne i 3 minutter på hver side. Læg dellerne på en tallerken med køkkenrulle.
  4. Gentag indtil alt dejen er brugt. Tilsæt olie til panden efter behov.
  5. Tilsæt halvdelen af citronsaften til yoghurten, krydr med salt og peber.
  6. Vend rucolaen med den resterende citronsaft og krydr med salt og peber.
  7. Server dellerne med yoghurt dressing og salat. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 240 kcal.

Protein: 19%

Kulhydrat: 34%

Fedt: 48%