Hamburgerryg-rucola-ægwrap

15 min. total

Ingredienser

  • 8 spsk yoghurt, naturel
  • 4 spsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • 0,5 tsk peber
  • 8 stk æg
  • 4 tsk vand
  • 2 tsk majsstivelse
  • 2 tsk salt
  • 5 tsk olivenolie
  • 1 cup rucola
  • 4 ounce hamburgerryg i skiver

Instruktioner

  1. Pisk yoghurt, citronsaft, 3/4 af olivenolien, sennep, 2/3 af saltet og peberen sammen. Lad det trække.
  2. Tag en skål og pisk æg, vand, mel eller majsstivelse og den resterende salt sammen indtil melet eller majstivelsen er fuldkommen opløst.
  3. Tag en 30 cm non-stick stegepande og opvarm det resterende oli over mellem varme. Vip pande og sørg for at hele bunde er dækket af olie.
  4. Tilføj godt 100 ml af æggeblandingen og vip panden indtil bunden er dækket af et tyndt lag. Steg indtil bunden og siderne er faste, omtrent 3 til 6 minutter.
  5. Flip med en spatel. Steg den anden side i 1 minut. Læg den på en tallerken. Gør wrappen færdig og steg derefter næste.
  6. Mens wrappen endnu er varm, læg et enkelt lag hamburgerryg. Tilføj rucola og dressing på midten og rul den stramt sammen.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 510 kcal.

Protein: 33%

Kulhydrat: 10%

Fedt: 57%