Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Hamburgerryg-rucola-ægwrap
15 min. total
Ingredienser
- 8 spsk yoghurt, naturel
- 4 spsk citronsaft
- 1 tsk dijonsennep
- 0,5 tsk peber
- 8 stk æg
- 4 tsk vand
- 2 tsk majsstivelse
- 2 tsk salt
- 5 tsk olivenolie
- 2,4 dl rucola
- 110 gram hamburgerryg i skiver
Instruktioner
- Pisk yoghurt, citronsaft, 3/4 af olivenolien, sennep, 2/3 af saltet og peberen sammen. Lad det trække.
- Tag en skål og pisk æg, vand, mel eller majsstivelse og den resterende salt sammen indtil melet eller majstivelsen er fuldkommen opløst.
- Tag en 30 cm non-stick stegepande og opvarm det resterende oli over mellem varme. Vip pande og sørg for at hele bunde er dækket af olie.
- Tilføj godt 100 ml af æggeblandingen og vip panden indtil bunden er dækket af et tyndt lag. Steg indtil bunden og siderne er faste, omtrent 3 til 6 minutter.
- Flip med en spatel. Steg den anden side i 1 minut. Læg den på en tallerken. Gør wrappen færdig og steg derefter næste.
- Mens wrappen endnu er varm, læg et enkelt lag hamburgerryg. Tilføj rucola og dressing på midten og rul den stramt sammen.
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 510 kcal.
Protein: 33%
Kulhydrat: 10%
Fedt: 57%