Hasselback kartofel med grillet kylling

70 min. total

Ingredienser

  • 2 stk kartoffel, skrubbet
  • 0,5 tsk salt
  • 1,5 spsk smør, smeltet
  • 2 spsk mozzarella, revet
  • 1 spsk forårsløg, hakket
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 stk kyllingebryst
  • 2 cup cherrytomat

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 220 °C. Skær kartoflerne i tynde skiver, men uden at skære hele vejen igennem.
  2. Læg kartoflerne i en bredepande. Drys salt og dryp det smeltede smør ud over kartoflerne. Bag dem i omtrent 50 minutter.
  3. Fjern dem fra ovnen. Drys mozzarellaost over dem. Bag dem i ydereligere 10.15 minutter indtil osten er smeltet.
  4. Imens, forvarm en pande med olie, tilføj kyllingen og steg den 5 minutter på hver side. Fjern kyllingen fra panden.
  5. I den samme pande, steg tomaterne indtil de er let branket og tag dem af. Server kartoflerne pyntet med forårsløg og kyllingen med tomater. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 544 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 31%

Fedt: 42%