Havre-banan-æblemuffins

40 min. total

Ingredienser

  • 0,75 cup havregryn
  • 0,5 cup fuldkornshvedemel
  • 1,5 tsk bagepulver
  • 0,25 tsk salt
  • 0,75 tsk kanel, stødt
  • 0,25 tsk muskatnød, stødt
  • 1 stk æg
  • 2 spsk rapsolie
  • 3 spsk mælk
  • 1 cup banan, most
  • 0,5 cup æble, revet

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 175 °C. Bland de tørre ingredienser sammen: havre, mel, bagepulver, salt, kanel og muskatnød. Stil det til siden.
  2. Pisk æg og olie sammen og tilsæt mælk gradvist. Rør de tørre ingredienser ind.
  3. Når melet næsten er integreret, tilsæt da æble og banan. Rør indtil frugten er integreret. Pas på med at røre for meget!
  4. Øs dejen i muffinforme. Bag i 25 minutter. Server varme. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 248 kcal.

Protein: 11%

Kulhydrat: 54%

Fedt: 36%