Havre-blåbærmuffins

60 min. total

Ingredienser

  • 0,75 cup havregryn
  • 0,5 cup mandelmælk
  • 1 spsk honning
  • 1 stk æble, revet
  • 0,5 tsk vanilje ekstrakt
  • 1 stk æggehvider
  • 0,5 spsk kokosolie
  • 0,25 cup fuldkornshvedemel
  • 0,25 tsk salt
  • 0,5 tsk bagepulver
  • 0,12 tsk natron
  • 0,5 cup blåbær

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 205 °C. Læg papirforme i en muffinform og spray dem med olie.
  2. Tilføj havregryn til en foodprocesssor og blend. Opblød havremelen i mandelmælk i 30 minutter.
  3. Tag en skål og bland de våde ingredienser - honning, revet æble, vanilje, æggehvider og olie - grundigt sammen.
  4. I en anden skål, pisk da de tørre ingredienser - mel, salt og bagepulver - sammen.
  5. Bland havre, mælk og de våde ingredienser. Rør grundigt.
  6. Tilføj langsomt de tørre ingredienser lidt af gangen under omrøring. Vend da blåbærene i dejen.
  7. Øs dejen op i muffinformen. Bag i 22-24 minutter. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 101 kcal.

Protein: 11%

Kulhydrat: 69%

Fedt: 20%