Havre-hytteostpandekager

20 min. total

Ingredienser

  • 0,75 cup hytteost
  • 0,75 cup havregryn
  • 1 tsk bagepulver
  • 2 spsk ahornsirup
  • 4 stk æg
  • 1,5 spsk rapsolie

Instruktioner

  1. Adskild æggehvide og æggeblomme.
  2. Tilføj hytteost, havregryn, æggeblomme, bagepulver og sirup til en blender. Blend indtil ensartet.
  3. Pisk æggehviderne stive i en skål. Hel dejen fra blender ned i skålen med æggehvide.
  4. Vend æggehviden ind i dejen. Opvarm olien i en pande ved mellem varme.
  5. Øs dejen på panden. Steg i 1-2 minutter. Vend pandekagen og steg i yderligere 30-60 sekunder.
  6. Server pandekagerne med dit foretrukne tilbehør. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 478 kcal.

Protein: 23%

Kulhydrat: 34%

Fedt: 43%