Havredeller med quinoasalat

30 min. total

Ingredienser

  • 1,2 dl sort quinoa
  • 1,2 dl havregryn
  • 0,3 dl solsikkekerner
  • 1 stk forårsløg, hakket
  • 2 stk æggehvider
  • 0,25 tsk tørret oregano
  • 0,5 tsk chiliflager
  • 2 stk tomat i tern
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 tsk citronsaft
  • 1 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Kog quinoa efter emballagens anvisninger. Fjern fra varmen, rør luft i og lad det køle af.
  2. Bland havregryn, solsikkekerner, forårsløg, æggehvide, oregano, chiliflager, salt og peber i en skål.
  3. Form havreblandingen til deller. Opvarm fedtstof i en non-stick pande. Steg i 4 minutter på hver side.
  4. Bland quinoa, tomat, oliveolie, citronsaft, salt og peber, og vend salaten.
  5. Server havredellerne med quinoasalaten. Pynt med persille. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 387 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 47%

Fedt: 37%