Havredeller med quinoasalat

30 min. total

Ingredienser

  • 0,5 cup sort quinoa
  • 0,5 cup havregryn
  • 0,12 cup solsikkekerner
  • 1 stk forårsløg, hakket
  • 2 stk æggehvider
  • 0,25 tsk tørret oregano
  • 0,5 tsk chiliflager
  • 2 stk tomat i tern
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 tsk citronsaft
  • 1 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Kog quinoa efter emballagens anvisninger. Fjern fra varmen, rør luft i og lad det køle af.
  2. Bland havregryn, solsikkekerner, forårsløg, æggehvide, oregano, chiliflager, salt og peber i en skål.
  3. Form havreblandingen til deller. Opvarm fedtstof i en non-stick pande. Steg i 4 minutter på hver side.
  4. Bland quinoa, tomat, oliveolie, citronsaft, salt og peber, og vend salaten.
  5. Server havredellerne med quinoasalaten. Pynt med persille. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 387 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 47%

Fedt: 37%