Hjemmelavet Lasagne

45 min. total

Ingredienser

  • 110 gram lasagneplader, fuldkorn
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 450 gram aubergine, skrællet, i tern
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 230 gram hakket oksekød (lav fedt)
  • 3,2 dl tomatpuré
  • 7,1 dl hytteost
  • 1,2 dl mozzarella, revet

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 190 °C. Læg lasagneplader i et fad; hæld varmt vand over pladerne og sæt til side. Varm olie i en gryde på medium-høj varme.
  2. Skær auberginen i tern og bland med løg og hvidløg; krydr med salt og peber. Hæld blandingen i gryden og lad det stege i 8-10 min.
  3. Put kødet i gryden og steg i yderligere 3-5 min. Hæld tomatpuré over kødet og lad det koge indtil blandingen tyknes.
  4. Krydr saucen med salt og peber.
  5. Spred ca. 1/4 af kødet i bunden af et ildfast fad og dæk med lasagne plader.
  6. Læg 1/3 hytteost i et lag, derefter 1/3 kødsauce. Gentag dette to gange med de resterende plader, ost og sauce.
  7. Tilføj mozzarella og det resterende hytteost. Bag lasagnen i ovnen i 30 til 35 min. Lad den stå et øjeblik inden den skæres ud. Værsgo'!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 475 kcal.

Protein: 37%

Kulhydrat: 36%

Fedt: 27%