Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Hjemmelavet Lasagne
45 min. total
Ingredienser
- 110 gram lasagneplader, fuldkorn
- 1 spsk olivenolie
- 1 stk løg, hakket
- 450 gram aubergine, skrællet, i tern
- 2 fed hvidløg, finthakket
- 230 gram hakket oksekød (lav fedt)
- 3,2 dl tomatpuré
- 7,1 dl hytteost
- 1,2 dl mozzarella, revet
Instruktioner
- Forvarm ovnen til 190 °C. Læg lasagneplader i et fad; hæld varmt vand over pladerne og sæt til side. Varm olie i en gryde på medium-høj varme.
- Skær auberginen i tern og bland med løg og hvidløg; krydr med salt og peber. Hæld blandingen i gryden og lad det stege i 8-10 min.
- Put kødet i gryden og steg i yderligere 3-5 min. Hæld tomatpuré over kødet og lad det koge indtil blandingen tyknes.
- Krydr saucen med salt og peber.
- Spred ca. 1/4 af kødet i bunden af et ildfast fad og dæk med lasagne plader.
- Læg 1/3 hytteost i et lag, derefter 1/3 kødsauce. Gentag dette to gange med de resterende plader, ost og sauce.
- Tilføj mozzarella og det resterende hytteost. Bag lasagnen i ovnen i 30 til 35 min. Lad den stå et øjeblik inden den skæres ud. Værsgo'!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 475 kcal.
Protein: 37%
Kulhydrat: 36%
Fedt: 27%