Hjemmelavet Lasagne

45 min. total

Ingredienser

  • 4 ounce lasagneplader, fuldkorn
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 1 pound aubergine, skrællet, i tern
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 pound hakket oksekød (lav fedt)
  • 11 translation missing: da.fluid_ounce tomatpuré
  • 3 cup hytteost
  • 0,5 cup mozzarella, revet

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 190 °C. Læg lasagneplader i et fad; hæld varmt vand over pladerne og sæt til side. Varm olie i en gryde på medium-høj varme.
  2. Skær auberginen i tern og bland med løg og hvidløg; krydr med salt og peber. Hæld blandingen i gryden og lad det stege i 8-10 min.
  3. Put kødet i gryden og steg i yderligere 3-5 min. Hæld tomatpuré over kødet og lad det koge indtil blandingen tyknes.
  4. Krydr saucen med salt og peber.
  5. Spred ca. 1/4 af kødet i bunden af et ildfast fad og dæk med lasagne plader.
  6. Læg 1/3 hytteost i et lag, derefter 1/3 kødsauce. Gentag dette to gange med de resterende plader, ost og sauce.
  7. Tilføj mozzarella og det resterende hytteost. Bag lasagnen i ovnen i 30 til 35 min. Lad den stå et øjeblik inden den skæres ud. Værsgo'!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 475 kcal.

Protein: 37%

Kulhydrat: 36%

Fedt: 27%