Hjemmelavet müsli med frisk frugt og hytteost

20 min. total

Ingredienser

  • 1 cup havregryn
  • 0,25 cup valnødder, hakket
  • 0,12 cup græskarkerner, ristet
  • 1 spsk ahornsirup
  • 1 spsk kokosolie
  • 0,12 tsk vanilje ekstrakt
  • 2 stk fersken i skiver
  • 2 cup kiwi i skiver
  • 2 cup jordbær i skiver
  • 2 cup hytteost, smuldret

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 150 °C. Tag en skål og bland valnødder, græskarkerner, ahornsirup, kokosolie, vanilje ekstrakt og salt.
  2. Bland grundigt. Læg bagepapir på en bageplade og fordel müsliblandingen jævnt udover. Bag i 10 minutter, indtil let ristet.
  3. Lad det køle af. Bræk den i stykker og bland müsli og frugt i en skål. Server med hytteost på toppen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 403 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 46%

Fedt: 33%