Hjemmelavet müslibarer

25 min. total

Ingredienser

  • 1 cup daddel, tørret
  • 2 spsk ahornsirup
  • 1 spsk peanutbutter
  • 1 cup mandel
  • 2 cup havregryn

Instruktioner

  1. Blend dadler i en foodprocessor indtil den får en dej-lignende konsistens. Tilføj en lille smule vand, hvis nødvendigt. Tilføj havregryn, mandler og dadel til en stor skål.
  2. Opvarm honning og peanutbutter i en kasserolle ved lav varme. Rør det sammen og hæld det over blandingen i skålen. Rør det sammen og bræk dadel fra hinanden.
  3. Læg det på en bageplade dækket af husholdningsfilm. Tryk massen flad. Stil det i køleskabet i 15-20 minutter. Tag det ud og skær det til barer. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 269 kcal.

Protein: 11%

Kulhydrat: 52%

Fedt: 37%