Hvidkål-spinatpandekager

30 min. total

Ingredienser

  • 2,4 dl yoghurt, naturel
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 spsk persille, hakket
  • 150 gram spinat, hakket
  • 200 gram hvidkål, revet
  • 500 gram kartoffel, revet
  • 2 stk æg, pisket
  • 3 spsk hvedemel
  • 2 spsk olivenolie
  • 7,1 dl blandet salat
  • 2 spsk citronsaft

Instruktioner

  1. Bland yoghurt, hvidløgpulver og persille grundigt. Smag til med krydderier. Bring en gryde vand i kog.
  2. Kog spinat og hvidkål i 30 sekunder. Hæld vandet fra. Afkøl grøntsager ved at hælde koldt vand på. Pres så meget vand ud som muligt og lig så spinat og kål i en skål.
  3. Riv kartoflerne. Pres så meget vand ud som muligt og læg kartoflerne op i skålen med kål og spinat.
  4. Tilføj æg, mel, salt og peber under hurtigt omrøring. Form dejen til hakkebøffer. Opvarm olie i en stegpande over mellem varme.
  5. Steg pandekagerne i 5 minutter på hver side indtil gyldne. Server med yoghurtdip, blandet salat og citronsaft. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 281 kcal.

Protein: 16%

Kulhydrat: 50%

Fedt: 34%