Hvidkål-spinatpandekager

30 min. total

Ingredienser

  • 1 cup yoghurt, naturel
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 spsk persille, hakket
  • 150 gram spinat, hakket
  • 200 gram hvidkål, revet
  • 500 gram kartoffel, revet
  • 2 stk æg, pisket
  • 3 spsk hvedemel
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 cup blandet salat
  • 2 spsk citronsaft

Instruktioner

  1. Bland yoghurt, hvidløgpulver og persille grundigt. Smag til med krydderier. Bring en gryde vand i kog.
  2. Kog spinat og hvidkål i 30 sekunder. Hæld vandet fra. Afkøl grøntsager ved at hælde koldt vand på. Pres så meget vand ud som muligt og lig så spinat og kål i en skål.
  3. Riv kartoflerne. Pres så meget vand ud som muligt og læg kartoflerne op i skålen med kål og spinat.
  4. Tilføj æg, mel, salt og peber under hurtigt omrøring. Form dejen til hakkebøffer. Opvarm olie i en stegpande over mellem varme.
  5. Steg pandekagerne i 5 minutter på hver side indtil gyldne. Server med yoghurtdip, blandet salat og citronsaft. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 281 kcal.

Protein: 16%

Kulhydrat: 50%

Fedt: 34%