Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Hvidkål-spinatpandekager
![](https://cdn.arono.app/bmYzuIzhOdTEC4HnSTlL_3FAjCQ=/750x350/https%3A%2F%2Fd17kbh9lfpylmy.cloudfront.net%2Fbase_recipes%2Fpictures%2F000%2F000%2F868%2Foriginal%2Fshutterstock_331893692.png%3F1640291818)
30 min. total
Ingredienser
- 2,4 dl yoghurt, naturel
- 1 tsk hvidløgspulver
- 1 spsk persille, hakket
- 150 gram spinat, hakket
- 200 gram hvidkål, revet
- 500 gram kartoffel, revet
- 2 stk æg, pisket
- 3 spsk hvedemel
- 2 spsk olivenolie
- 7,1 dl blandet salat
- 2 spsk citronsaft
Instruktioner
- Bland yoghurt, hvidløgpulver og persille grundigt. Smag til med krydderier. Bring en gryde vand i kog.
- Kog spinat og hvidkål i 30 sekunder. Hæld vandet fra. Afkøl grøntsager ved at hælde koldt vand på. Pres så meget vand ud som muligt og lig så spinat og kål i en skål.
- Riv kartoflerne. Pres så meget vand ud som muligt og læg kartoflerne op i skålen med kål og spinat.
- Tilføj æg, mel, salt og peber under hurtigt omrøring. Form dejen til hakkebøffer. Opvarm olie i en stegpande over mellem varme.
- Steg pandekagerne i 5 minutter på hver side indtil gyldne. Server med yoghurtdip, blandet salat og citronsaft. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 281 kcal.
Protein: 16%
Kulhydrat: 50%
Fedt: 34%