Indisk dahl med linser og gulerødder

Denne lækre opskrift på dahl stammer fra Indien og er baseret på linser og gulerødder. Retten er krydret med chili, ingefær og fennikel, som giver retten et let spicy og krydret smag.

10 min. forb.
25 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk løg, hakket
  • 1 spsk ingefær
  • 0,25 tsk fennikelfrø
  • 2 stk tomat, hakket
  • 1 stk gulerød, i tern
  • 3 dl vand
  • 1,8 dl kokosmælk
  • 100 gram røde linser
  • 1 stk rød chili, hakket
  • 0,5 stk citron, i både

Instruktioner

  1. Steg løgene i olie ved mellem varme indtil gennemsigte. Tilføj da ingefær og fennikelfrø. Steg i endnu 5 minutter.
  2. Tilføj tomater, gulerødder, vand, kokosmælk, salt og peber. Bring det op at koge. Skrue derefter ned så det simre og tilføj linserne.
  3. Kog i endnu 15-20 minutter. Server i dybe tallerkener pyntet med frisk rå chili og citronsaft.

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 330 kcal

Protein: 19%

Kulhydrat: 42%

Fedt: 39%