Indiske Gulerods og Linse Dal

35 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 spsk løg, hakket
  • 1 spsk ingefær, revet
  • 0,25 tsk fennikelfrø
  • 2 stk tomat, hakket
  • 1 stk gulerod i tern
  • 1 cup vand
  • 6 ounce kokosmælk
  • 100 gram røde linser
  • 1 stk rød chili, hakket
  • 0,5 stk citron i både

Instruktioner

  1. Steg løgene i olie ved mellem varme indtil gennemsigte. Tilføj da ingefær og fennikelfrø. Steg i endnu 5 minutter.
  2. Tilføj tomater, gulerødder, vand, kokosmælk, salt og peber. Bring det op at koge. Skrue derefter ned så det simre og tilføj linserne.
  3. Kog i endnu 15-20 minutter. Server i dybe tallerkener pyntet med frisk rå chili og citronsaft.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 330 kcal.

Protein: 19%

Kulhydrat: 42%

Fedt: 39%