Italiensk linsesuppe

55 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 2 cup løg, hakket
  • 1 cup gulerod i tern
  • 1 cup bladselleri, hakket
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 8 cup grøntsagsbouillon
  • 1 cup grønne linser
  • 15 ounce hakkede tomater
  • 2 blad laurbærblad
  • 0,25 tsk tørret timian
  • 4 spsk parmesan, revet
  • 4 stykke brød, fuldkorn, ristet

Instruktioner

  1. Opvarm olie i en gryde ved mellem-høj varme. Tilføj løg, gulrod og bladselleri.
  2. Sauter i 6-7 minutter under omrøring. Tilføj hvidløg og sauter i yderligere 1-2 minutter under omrøring.
  3. Tilføj bouillon, tomater, laurbærblade, timian og peber, rør det sammen. Lad det simre.
  4. Skru ned til mellem-lav varme og læg låget delvist på. Lad det simre i 25-30 minutter, rør rundt jævnligt.
  5. Smag til med salt og peber. Fjern laurbærblade. Server med revet ost og ristet brød. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 481 kcal.

Protein: 20%

Kulhydrat: 47%

Fedt: 33%