Kål-linsestuning

60 min. total

Ingredienser

  • 1 cup brune linser
  • 0,5 spsk kokosolie
  • 1 cup løg, hakket
  • 0,5 tsk hvidløg, finthakket
  • 1 spsk æblecidereddike
  • 1 tsk basilikum
  • 1 blad laurbærblad
  • 4 cup grøntsagsbouillon
  • 1 tsk misopasta
  • 28 ounce hakkede tomater
  • 0,5 stk hvidkål, snittet
  • 1 spsk forårsløg, hakket

Instruktioner

  1. Tilbered linserne efter emballagens anvisninger.
  2. Opvarm kokosolien over mellem varme. Steg løgene indtil møre.
  3. Tilsæt hvidløg, laurbærblad og basilikum. Steg i 2 minutter. Tilsæt eddike for at koge panden af.
  4. Tilsæt grøntsagsbouillon, tomater, kål og miso. Bring det i kog, og skru ned. Lad det simre i 30 minutter.
  5. Tilføj linserne. Lad det simre i 20 minutter. Krydr med salt og peber. Pynt med forårsløg. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 279 kcal.

Protein: 25%

Kulhydrat: 58%

Fedt: 17%