Kål og butternut squash salat

40 min. total

Ingredienser

  • 1 cup quinoa
  • 400 gram butternut squash i tern
  • 6 spsk olivenolie
  • 400 gram kyllingebryst
  • 4 tsk dijonsennep
  • 2 tsk honning
  • 4 spsk æblecidereddike
  • 1 tsk cayennepeber
  • 200 gram grøntkål, hakket

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 220 °C. Læg græskarternene på en bageplade. Dryp 1/3 af olien over dem og drys med salt og peber.
  2. Kog quinoaen efter emballagens anvisninger, hæld vandet fra og sæt det til siden. Vend græskaren så den er dækket af olie.
  3. Bag græskaren i 20 minutter, og lad den køle af. Forvarm en pande med fedtstof ved mellem-høj varme.
  4. Krydr kyllingen med salt og peber.
  5. Steg den i 4 minutter på hver side. Tag dem af panden. Lad det køle lidt af og skær det i stykker.
  6. Imens, pisk da den resterende olie sammen med sennep, honning, eddike, cayennepeber, salt og peber.
  7. Læg grøntkålen i en skål og hæld dressing over. Massér dressingen ind i kålen i et minut.
  8. Tilføj quinoa, kylling og græskar. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 567 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 32%

Fedt: 47%